Koti- ja siivouspalvelua

Koti Consulting ei ole vain imurointia, pölyjen pyyhitään tai ikkunoiden pesua. Meille on aidosti tärkeää, että saat mahdollisuuden asua ja elää puhtaassa ja organisoidussa kodissa. Kotipalvelun ja siivouspalvelun hyödyntäminen kiireisessä arjessa antaa sinulle mahdollisuuden keskittää omaa vapaa-aikaasi oman terveyden ja kunnon hoitamiseen ja sosiaalisten yhteyksien ylläpitämiseen.

 

Ideologiaa..

Se, mitä näemme ja aistimme ympärillämme, vaikuttaa alitajuntaamme. Jos elämme kodissa, joka on epäsiisti ja epäjärjestyksessä, luo se epäjärjestystä myös ajatuksiin ja vaikuttaa toimintaamme. Tähän Koti Consulting haluaa keskittyä. Halutessasi mietimme yhdessä kokonaisvaltaisen siisteyssuunnitelman sinun tarpeisiisi, mutta toki käymme vaikka vain imuroimassa jos se on palvelu, jota tarvitset.

 

Pidämme siistinä myös toimitiloja ja porraskäytäviä, jotta näitä tiloja päivittäin käyttävät ihmiset voivat liikkua niissä huoletta ja keskittyä työhönsä puhtaassa ja turvallisessa ympäristössä. Silloin, kun siivousta ei edes huomaa, se toimii kuten sen pitääkin! 

  • Siivoojan paikka auki!
    Haemme kasvavaan tiimiimme osa-aikaista siivoojaa! Jos pidät itsenäisestä työskentelystä mutta olet samalla myös asiakaslähtö..
    Lue lisää

OTA YHTEYTTÄ: 020 7437060

 toimisto@koticonsulting.fiSeuraa Facebookissa!

Kysy tarjous!