Ajankohtaista

  

 • Kesätyöhaku 2022 on auki!
  Haemme asiallista ja oma-aloitteista kesätyöntekijää puuhtaanapidon asiakaspalvelutyöhön. Työ tapahtuu useissa eri kohteissa, koti-, rappu sekä toimitilasiivouksen parissa. Alan koulutus ja/tai työkokemus katsotaan eduksi, mutta ei pakollinen, sillä perehdytämme Sinut tehtäviin. Suomenkielen taito on hallussa ja Sinulla on ajokortti sekä mahdoll..
  Lue lisää
 • Siivouspalvelu ilman arvonlisäveroa?
  Tiesitkö, että voit olla oikeutettu siivouspalveluun ilman arvonlisäveroa, mikäli toimintakykysi on joko pysyvästi tai väliaikaisesti alentunut. Lisätietoa verottajan sivuilta: https://www.vero.fi/yritykset-ja-yhteisot/verot-ja-maksut/arvonlisaverotus/toimialakohtaista-tietoa/yksityisten-sosiaalihuoltopalvelujen-arvonlisaverotus/
  Lue lisää
 • Tekstiilipesuri vuokralle!
  Auton penkit, sohvat ja nojatuolit, laakapestävät matot, patjat... Mitähän kaikkea vielä tekstiilipesurilla saakaan puhtaaksi käden käänteessä! Meiltä saat Kärcherin tekstiilipesurin vuokralle joko vuorokausiveloituksella 35 €/vrk tai pidempiaikaisesti viikonlopputarjouksella (pe-su) 70 €/vkl. Ja maksu onnistuu helposti maksulinkillä: https://liiku..
  Lue lisää
 • Siivouslahjakortit!
  Meiltä saat nyt hankittua iloa omaan tai läheisen arkeen siivouslahjakortilla! Saat sen helposti verkkokaupasta - Siirry tästä.
  Lue lisää

OTA YHTEYTTÄ: 020 7437060

 toimisto@koticonsulting.fiSeuraa Facebookissa!

Kysy tarjous!