Siivouspalvelulla mielenrauhaa

Palvelut koteihin

Koti Consulting ei ole vain imurointia, pölyjen pyyhitään tai ikkunoiden pesua. Meille on aidosti tärkeää, että saat mahdollisuuden asua ja elää puhtaassa ja organisoidussa kodissa. Siivouspalvelun hyödyntäminen kiireisessä arjessa antaa sinulle mahdollisuuden sijoittaa omaa vapaa-aikaasi vaikka oman terveyden ja hyvinvoinnin sekä sosiaalisten yhteyksien ylläpitämiseen.

Se, mitä näemme ja aistimme ympärillämme, vaikuttaa alitajuntaamme. Jos elämme kodissa, joka on epäsiisti ja epäjärjestyksessä, luo se epäjärjestystä myös ajatuksiin ja vaikuttaa toimintaamme. Tähän Koti Consulting haluaa keskittyä. Halutessasi mietimme yhdessä kokonaisvaltaisen siivoussuunnitelman sinun tarpeisiisi, mutta toki käymme vaikka vain imuroimassa jos se on palvelu, jota tarvitset.

 

Palvelut toimitiloihin

Huolehdimme myös toimitilojen ja porraskäytävien siisteydestä, jotta näitä tiloja päivittäin käyttävät ihmiset voivat liikkua niissä huoletta ja keskittyä työhönsä puhtaassa ja turvallisessa ympäristössä.  Kysythän tarjousta siivottavaan kohteeseen!

OTA YHTEYTTÄ: 020 7437060

 toimisto@koticonsulting.fiSeuraa Facebookissa!

Kysy tarjous!